Hel...100%

så länge sen sist jag var hel å 100% vill bara va så här stark å bolt igen =/

Ångrade mig som fan

att jag bytte ämne det du pratade om, ofan ofan jag vill veta allt men varför bytte jag ämnet... ja jag var för nervös. suck! aldrig får veta det nånsin jag. trevligt. men det var mitt val. eget val!

Evelina G i rumänien


Its not the wind u feel its my love u feel.

 

VÄRLDENS UNDERBARASTE Å BÄSTASTE BREV FRÅN DIG. DU ÄR DEN BÄSTA MÄNNISKAN I MITT LIV - ELLER I HELA UNIVERSUM


Armbandet säger mer än tusen ord - gilla!


Dig ska jag inte vara utan!


You must be so damn beautiful!?


Den sanna lyckan är att kunna vara lycklig utan lycka.

 

Nu är jag en människa igen- lite iallafall!

det var för för för... ja alltså det här kommer jag aldrig att acceptera. det var sjukt pinsamt på träningen idag jag bara dog nästan efter 1km, helt för sönder. det märks verkliegn hur mycket jag har hunnit och sjunka in partybubblan! spydde nästan som fan. men jag plågades mig själv ändå tänker jag att det var värt det för jag hade för jävlasuperkul. - så om man vill ha lite för kul ibland så får man lida pin lite å jag led verkligen idag! (grät nästan. haha man har juuu pms so what ;))

Take me and fly with me


Partybubblan!

rejält var det. nu är man tillbaka till verkligheten å det ska kännas bra!

Hahah igår va för sjukt å ödet överallt! :D

whisky. tack för mig. jag är färdig! hahahaah så jävligt. tror färdigt träningsvärk! smielsmile. (förutom när du inte hade nån respekt för mig igår)

Hatar hatar hatar det här.

så så så full.- bara så hemskt känsla. bara så här ångest. allt. att inte har tränat på två dagar... och inte vara mig själ vliksom eller att jag inte eär mig själv tack vare omgivningen!? ville bara gråta som fan... skulle känna så här skönt att få gråta efter en sån lång tid. men han dök upp på tunnelbana... så det gjorde mig liksom... glad. nej inte glad men förvirrad- vad fan vill ödet säga mig det här!? bara för jävligt. det lovar jag. jag bara låtadets och log.

You know how to trouble my mind.

 

Vi föds med bubblor inom oss som vi ska fylla, saker som skadade oss i barndomen.

tonårstiden är den tiden då vi har chansen att fylla dem med vår egen självkänsla. men om man tvingas att bli vuxen för tidigt får du aldrig chansen att vara tonåring, och då fyller du inte de här bubblorna. då hittar du på andra sätt att skapa en fejka självkänsla.


Jag minns fortfarande första dagen jag hittade mitt hem.

det var då när jag frågade B om jag fick följa med några killar till hallen då sa han nej till mig men jag slutade inte å fråga, så en dag gav han upp och sa jag fick följa med, där då jag kände direkt att jag hade kommit hem. basket i mitt hjärta!

Sms mellan mig å T

t: vad har du tänkt hitta på ihelgen?
j: smile let us see where the fate drive me to the weekend ;)
k: so right! time will see.

Thats life fellows

 

Tänk att du inte har nån aning om

att jag softar i din tshirt snarare att jag ens har din tshirt!

U make me smile


RSS 2.0