Min magkänsla... eller hennes!

är magic. just so lovely. känns skönt att ibalnd kan jag bara skicka ett sms till henne och "säga ja eller nej", en sån små sak påverkar mycket i mitt liv. det vet hon inte om... man vet aldrig vad som ska komma, eller ska hända eller... awesome. jag är själv rädd för livet men ändå är det underbart. spännande snarare!


<3


http://vimeo.com/19006353

I told you we couldn't be friends.

 

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.


Vet inte

om ska fråga någon eller om ska vänta tills... ja evighet? om h*n har fått något? eller... vill inte förstöra överraskningen om jag frågar...? h*n kanske har bara glömt att säga till mig att h*n fått? eller kanske tycker h*n de inte behövs säga nåt t mig? eller h*n kanske inte har varit hemma ännu? ja jag vet ingetning...

Live hard live your dream.

 

Tumblr.


God morgon

ibland förtår jag aldrig mig på nån. men är det ett måste man alltid förstå nån? eller är det ok ej att man inte fattar ibland? buut buut... me send a hug in the air into your heart. it will feel a bit hot and bums. do not worry it was just a hug from little me. jag saknar att få se din riktigt energi, din utstrålning... den du jag kände.


Noteasynoteasynoteasy

ångest. de växer ba hela tiden. större å större. jag har så massa saker att göra men kunde aldrig börja med en. tittade bara på klockan jämt å evigt de gjorde mig tokig. så bestämde jag mig nu off dit. så får se om ångesten sjunker ner coolt. jobbigt att har sån här ångest. för jävligt. för helvete.

Tumblr.


Tumblr.


A happy heart comes first, then the happy face.

 

Idag är det en dag jag har väntat på jättelänge... finally!

- men jag förnekade det. softade runt... nej jag förnekade det. men plötsligt fick jag hjärtkramp när jag såg dig, vågade inte kolla vad. jag skickat iväg ett sms till mina bästa vänner innan jag kollade dig. jag kände att jag inte kunde andas i en sekund. finally. så jävlashit. schööönt. finally. nu vet jag det. -lovely känsla. fyfan vad bra jag var... jävlabra!


You can love someone to the skies but it does not mean you should be with him. Love does not conquer all.

 

Back in the days...




When you are in love you can't fall asleep because reality is better than your dreams.

 

What if one day I could fly, and end up where I dreamed of- to the world is laughing, everything pink, love, princess and more...


Shiit va jag dampade mig!

sjukt smärta jag har i ryggen, eller nacken eller skulderbladet... eller ja överallt =/ gujobbit... jag som såg fram emot å träna today men det får bli på onsdag istället för imorgon ska jag kolla upp mig. lovat mig själv inte dröjjj upp det... imorgon! å andra tankar... man ser hur människor förändras... eller är det jag som förändras? är det jag som försvinner från dem eller det är dem som försvinner nu... en sak jag är bergsäker på. det är DEM som försvinner i längden.

How beautiful life is when you are in the world.

 

Tumblr.


Huuuurthuuurts...

trodde jag aldrig. att se på ett paradiset som har mått hur bäst som helst mår inte bra nu. hur än jag försöker, är det försent. jaa... det är en tidsfråga känner jag på mig. min magkänsla säger det. loveu.


<3

bara om du visste. allt kändes så lovely. allt kä'ndes så awesome. buuut!

Anywhere im..... me wanna be with u.


Jag är inte bäst, jag är inte snyggast, jag är inte vackrast, men jag är mig själv...

...därför är jag bäst, därför är jag snyggast, därför är jag vackrast. be urself!

Ibland

undrar jag vem är pålitlig? vem är mytoman... undrar om någon ljög med flit eller ljög utan medveten om de? en som säger att man är bästis med en, ändå har ljugit för denna... lite intressant. och det är mcyket skraj. så det säger allt. hur kan JAG lita på denna när jag vet att denna har ljugit för sin bästis. helt sönder. men ändå om jag tycker att en annan är mytoman så tycker jag det är mer ok att denna ska få ljuga... varför? för det är en sjukdom tro?

Sally Mann


Bögkillar.

förlåt men för fan, helvete hur kommer det sig. varför ska bögkillar har så jävla fab smak, succe stil... de är bara så shcöna å snygga å har ba så rätt stil. eller? varför måste jag alltid falla för de gaysboys. ja en fråga jag kommer aldrig att få svaret på verkar det som? håller ni inte med om att bögkillar har smak. alltså att de verkligen. verkligen. hetero killar... helt avtänd fatta det? nog om detta.

Dunno why but...

jag känner på mig att jag och du ska träffas en dag. vi ska partya ihop. vi ska ha skoj ihop. jag kanske ska få prova äventyrsaker du leker med. men frågan är när--- hoppas på innan sommaren. ge dig, bli min kompis istället? :)


Your scent makes me crazy!

 

And if you feel alone, I'll be your shadow

 ... but remember you are never alone because you have your own shadow.
- Absolutyy me can be a extra shadow for u.

Din jävel.

varför måste du göra allt för att få sitta fast i mitt huvud? nu borde du vara nöjd -du har lyckats.
bli kompis med mig nu. me want u. muhahah men seriöst nu va? omg!


My heart will go on...

 

Black and white and everything in between.


photo me by aurora

Förbannad.

känner mig så jävla förbannad. att jag är så arg. men ändå inte. jag har svårt för att inte ens bry mig om nåt jag inte "behöver" bry mig om. ändå måste jag la till märke några saker, att jag råkat å hamna i en situation, eller att jag råkar å vara den som någon prata ut med. jag vill inte. jag orkar inte. men det är ett självklart om någon bästa vän kommer t mig, så har jag all ork till. men andra... vanliga människor. så nej. jag kan aldrig rå för att jag ser "allt". mina tankar snurrar... jag tvekar om jag ska säga till eller inte.


You make me feel like I'm walkin' on pink clouds baby...

 

M... <3

hade lite bråttom till att ta en jävla buss som skulle komma 12.09 och nästa buss kommer 12.24, då började jag hjälpa till M med att packa å hämta saker. men M sa nej, vill fixa det hela själv. då sa jag att bussen kommer strax! så sa hon... men det kommer fler bussar. ååh ni anar inte hur jävla paff jag blev. eftersom vi hade ingenting tid att passa till ändå ville jag ta 12.09 för att? varför? vad? shit. jag har verkligen fått det sthlmstress sjukdom eller vad.


Rings is beauty... but not.


Be urself.

ibland undrar jag om ni vet om när man är sig själv är man säker på sig själv, bättre självförtroende å trivs bra med sig själv. försöker man vara någon annan, mår man skit. helt shit. helt riktigt viktigt att man inte försöker vara någon annan än sig själv - att försöka vara någon annan... sjunker man ner. botten. under. du tynar bort med tiden. snälla försöker aldrig vara någon annan än dig själv. du är bäst när du är dig själv. när man är sig själv oavsett vad oavsett hur oavsett allt... är alltid bäst.
- vet ni att det är skillnad att "få inspiration" eller "att härma"?


Hooon...

M: Vet du hur mycket jag älskar dig?
Jag: Va? (jag trodde att jag inte förstod vad hon sa)
M: Hela världen.'

Jag log hela dagen och kommer att le hela livet ut.

Nobody said it was easy, noone ever said it could be this hard.

 

Även om

min dag var bra idag, men du gjorde den ännu bättre. någonting små saker kan göra en extra glad. även om det inte känns som eller inte visar det men det ÄR. eller om någon gör någon annan glad kanske denna inte känt att denna har gjort någon glad men det ÄR. verkligen. promise. man kan inte känna hur en annan känner sig, men det ÄR. gilla gilla. gilla livet hur än det är!
 - bara att uppskatta det massa å ta en sekund i taget, hela tiden?


The secret to humor is surprise.


Ehumm whoop.

att han är min kompis kompis, måste man umgås med honom också? nej. att hon är min bästis kompis, måste man umgås med henne då? var står gräns? alltså... kompis kompis kompis kompis så man måste vara trevlig. måste börja lära känna bara för att man råka å hamnat i samma omgivning även om man inte har nån kemi mellan mig och personen. eller... ja. det räcker med närmaste å sen får andra vara bekanta, så vad innebär det? ja att säga hej sen får de räcka, orka med stelt snack. eller låtats snack. för fyfan. horrible. uschhhh. jag blir yr av det. men har man kemi eller roligt eller toppen tsm då är det helt en annan sak. undrar om det är möjligt att en av två känner kemin och inte den andra? nej det tror jag knappast. eller går det?


Fashion is the shit


Margaret M. de Lange


Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig <3

 

Teckenspråk!?


sitter här med en klump i mage, så hjärtskärande... världen är grym. för helvete.
någon jag inte känner fick mig att gråta, det får inte vara sant det hon upplevde.

Dig.

dig pratar jag med, du och jag i en värld. egen värld. känns allt så pinky. princess.


Ett fjäder.

att en sak som väger som ett fjäder kan få mig må hur dålig som helst, magknip å allt. flashback. ja exakt allt kom tilbaka i mig. jag vill inte komma dit tillbaka. jag darrade. magknip. att en sån små sak kan vara störst för mig. aldrigaldrig. alltankar är tillbaka. jag blir äcklad av det. hjärnan slits sönder. hjärtat svart. det är för att jag ÄR sårad. jag drar.

Jag lever i dina drömmar, eller hur? Kom och lev i mina.

 

And if you find your soulmate, it is because you gotten to a place where you have figured out what your own soul is.


tumblr.

Tumblr.


RSS 2.0