Vilse?

snart snart ska jag cykla till mitt andra hem i flätorsvans som alltid... men för fan det blir noll lovely, jag vet det ändå strävar jag fram mig och släpar mig dit varje gång varje kväll får jag ångest. varför ens ska jag dit till något jag själv inte tycker är kul? för att jag vet att felet är bara på dem inegt annat. men ändå kan jag inte göra det jag ska när jag inte trivs eller må bra i mitt eget andra hem.

Det skar i hjärtat när jag såg dig, eller när du dyker upp.

att du betyder så mycket för mig fortfarande idag. ändå är jag så sårad. helt ofattbart att kan tycka om henne men ändå hatar jag henne så mycket. ibland känns det som att jag bara vill springa å krama henne. men när väl se henne irl eller så, kommer det hela tillbaka. att hon sårade mig stort å störst för att hon var mitt allt. nästan varje dag undrar jag om det blir någon dag hon och jag "igen"?

Vet inte om jag ska le eller inte?

Daniel: "Måste säga till dig att du är en diamant brud som påminnas av Julia Roberts" å "där ser du att du har ett diamant skratt, det uppskattar jag faktiskt.."


Livet är en labyrint. Man maste gå vilse några gånger för att hitta rätt.


.....

- men allt inblandad ska inte påverka dej 100%, visst det kan få dig tänka och se det på annat sätt, men det är du som bestämmer i slutändan.


Life is a dream the imagination is real.

 

Det trodde jag inte. Det visste jag inte. Men det gör inget. Alltså vi alla har alltid ett val att göra. Valet var ditt.


Tumblr.


Naomi Preizler



Det kan aldrig aldrig bli mer fel än så här.

herregud att jag hamnade dit, allt bara blev så fel. att jag drömde å allt. verkligen. varför jag smsat så.. de tär nog ödet. thats me. så är det ibalnd--- hur mycket fel kan det bli så här?

Du.

du du du du du du du du du du du du du du du du du- det är dig jag vill.


Peppad?

jag vet fan inte när sist de va jag kände mig så taggad å peppad inför träningen ikväll. en sån här betyder en så mycket mer än vad vi alla å ni alla anar. cykeln osm alltid släpade mig till varje träning pga de är så sent på kvällar jag tränar jobbit jobbit men idag ska jag släpaaa cykeln dit! jag 'är bäst? :$


?

men hallå lägg av med att säga att ni ångrat er, eller att ni... jag förstår att när man är inne i det så ser man inget, känner inget, man tänker ingentning. det är så för alla nästan. men det värsta är att ni säger att ni ångrar er, att ni aldrig har älskat nån... SNÄLLA ni? man ska för fan inte riktigt ångra det för att jag kan nästan lova att ni var lycklig DÅ den tiden. DÅ den tiden! man kan istället gå vidare och ta med erfarenhet?? du var lycklig det vet jag.

Can you hide away from the feelings that u don’t want to feel?


My world?

det känns som att alla kan teckenspråk i min värld pga henne. jag vet inte om jag ska tacka det eller inte, att hon påminnas mig överallt i min värld. världen jag valt att leva i. men jag måste bara komma ihåg att jag hade två val och jag valde det här. alldeles själv. för att det är mitt liv. jag blir nästan hel då.


What we have here is a dreamer. Someone completely out of touch with reality.

 

Jag älskar dig

dig skulle jag kunna leva knäckebröd m vatten livet ut.

Valentine's daaay

det är en dag jag har alltid sett fram emot oavsett vad. så gullig dag, en av de få favorit dag! å redan har planerat vad ska göra men får en ångest. jag bara måste dra och träna så det blir inge kväll för mig m dem. men dagen... bätttre än ingenting? :) tror då att jag ska efter träningen baka ensam en hjärtatårta som jag alltid gjort. :) å förresten. frukost blir det scones och pancakes. världens mys dag.

Tumblr.


Uhmm...


Fyfan?

det jag värsta vet att när jag redan har visat att hans eller hennes personlighet är inte nåt jag tycka om eller känner nån kemi med, så att BARA säga hej ska de räcka? ändå måste folk... låtats att de känner mig, eller att prata med mig även när jag VET att för dem är jag den värsta... varför inte stå för det? varför ens måste prata med mig? tror de att jag är tillräcklig full för att prata med dem? eller att de känner att de kan prata med mig när de är fulla? avtänd. punkt å slut.

Love will tears us apart.

 

Suddenly.

kände jag att jag saknade livet. men var är "livet" frågade jag mig själv. men det tog ett tag tills jag förstod. det är basket... basketen är livet för mig. att lira basket får livet glödet. att lira basket lät min egen hjärna kvar bortglömd någonstans. även om det är mycket hjärngympa under träningar å allt ändå är jag hjärnafri. basket är min terapi det kan jag mer än att lova. jag tror jag är mer eller mindre beroende av basket. mitt liv sjunker ner å tyna bort utan basketen.


I can change your life, make you so new, make you never wanna go back to the old you.

 

RSS 2.0