Reach high, for stars lie hidden in your soul. Dream deep, for every dream precedes the goal

 

De människor jag beundrar. -2


http://svtplay.se/v/2463906/kortfilm_i_svt/hockeymodell

När jag tänkte att jag skulle skriva om hephata här, skrev jag redan hephata.se istället för blogg.se

jag trodde inte så om er hephata att ni kunde behandla oss så efter vårt utseende? är det så... eller? nu säger ni att ni vill ha möte med oss... finns lusten kvar? det vet ja inte. ni dödas oss långsamt... vart är vi på väg nu för tiden? ingenstans.


FYRA DAGAR!

får jag göra precis vad jag vill. i fyra dagar. ofattbart.
- leka. mys. hjälpa till. skratta. ikea. krama. titta på basketmatcher. bara vara. ansiktsbehadling. sova ihop. packa. busa. slöa. sleepa massor. slippa och springa i stan. läsa boken lugn ro.
SIST MEN INTE MINST- TRÄNAR MAAAAAAAAAAAAAASSOR! lovely å lovely


Erin Wasson & co


Life isn’t about finding yourself, its about creating yourself


Lovely!

vilken kväll. bara att vara. bara att få vara m mina nära. tränat å ätit ihop. sega massor. mumsa massor! tack för att ni anpassa ert liv efter mig ibland <3 gilla onsdagar!!!!! <3


3096 days – Natascha Kampusch

Just som jag tänkte gå förbi tog han mig om midjan och lyfte in mig i minibussen genom de öppna bakdörrarna. Alltsammans skedde i en enda rörelse, som om hela scenen vore koreograferad och vi båda hade övat in den tillsammans. En fasans koreografi. Skrek jag? Det tror jag inte. Och ändå var hela jag ett enda stort skrik, som tillslut fastnade långt ned i strupen: ett stumt skrik, som när en mardröm blivit verklighet.
-citat från boken.

Snart du & jag <3


Oändliga tankar...

... hur kärleksfull du varit. hur du behandlade mig som en prinsessa. jag kommer aldrig att kunna få lika mycket kärlek som jag fått från dig. du var maximal! det var därför att du gett mig så mycket kärlek att hjärtat sprack och bliviit så stor att hj'ärtat behövde mer kärlek.

Tjugo minuter sovmorgon imorgon är nästan hela världen!

 

R, du är mitt hopp.

det enda hoppet jag har nu och jag ger den chansen. du med dina nya ögon.

De människor jag beundrar. (efter mig alltså;)) -1


-http://astirazalea.blogg.se/

Ofattbart att någon kunde förfölja så här. Bara så idiotiskt.

 

Ibland sitter jag och undrar var går gränsen

vad någon vill veta. om jag vill bara skrika och skälla på en. ska jag berätta för någon. eller är det bättre att ingen ska få veta alls om det? eller om kanske någon inte bryr sej om det?

Bredäng

tack för ni laddat upp mig. <3

Inget slutar att existera för att man blundar.

 

När jag ser någon av dem försöker jag ofta gå åt andra håll,

eller ställa mig bakom hylla eller börjar gömma mig någonstans för att de inte skulle se mig. bara för att en kille lärare frågade om att fika med mig då jag gick grundskolan och var ritkigt små? för att någon försökte och ta min pojkvän? för att någon kysste mig mot min vilja? för att jag blev misshandlad? att någon jagade mig med kniv och ville döda mig, jag sprang för livet -aldrig har sprungit så snabbt än så ännu idag men inte minns något av detta på grund av drog? för att någon ljugit om att ha knullat mig? är det så att jag bär mig på skulden å skammen? tycka synd om dem för att jag sagt nej. eller för att de inte lyckades. eller för att. just det inegnting. men faktiskt nu idag ibland försöker jag ta ögonkontakt, antar för att jag på något sätt vill se om de skäms? om de känner sig obehaliga till mods... om de ångrar sig? de kan inte trampa på mig längre.

The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart.


Tumblr.se




Världen

har bara blivit värre och värre. de gör mig bara mer... socialfobi? eller jag finner inga bra ord. snälla slutaaaa. vill bara bluuuunda. inte se någonting. snääääääääääälla!

En stark och envis kärlek kan rädda hela världen.

Att min kärlek kanske inte räckt till?

Life is all about timing... the unreachable becomes reachable, the unavailable become available, the unattainable... attainable. Have the patience, wait it out it's all about timing.”


Ibland fattar jag inte

att dina kompisar gör så. att någon gör så. ibland vet jag inte om jag skulle berätta det för dig. om det. eller inte. bryr du dig om det eller inte. det har jag ingen aning om. ingenting. jag vet bara att jag äcklas. så är det bara. det är ofattbart hur människor är nu för tiden.


MK&A Olsen




Drew Barrymore


Kate Moss


Herregud.

jag klarar inte. jag blir äcklad. jag klarar inte och sitta i tunnelbana. och se människor. män. tänk om någon av de satt bredvid mig hette "kåtpappa" på någonstans internetchat. funchat. eller någonstans. och söker unga tjejer att ha sex med. många många många pedofiler därute. jag bara. vill inte. blunda.

Idag är dagen jag har väntat länge.


God morgon!


Larissa Strante Worseck

Color of Tavi Gevinson


Linn Asplund


Tumblr.se


Släck inte stjärnögon i onödan.

 

Vad vore jag utan basket? Hur skulle jag vara idag utan basket? Otänkbart.


Never.

aldrig aldrig å aldrig får jag veta vad hon sagt t dig, vad han sagt t någon, vad någon ahr sagt till någon. helt exakt. aldrig får jag  veta. bara att lita på mig själv å min magkänsla, thats all. jag vet precis vad JAG gjorde.

Diana Kloskowski


RSS 2.0