Jag trodde

att vi skulle svettas tillsammans idag men du kom inte?

Det bara kändes helt rätt

hoppas bara att det är värt det hela. och att sekunden blir av ikväll!

Bara om ni visste...!

ont i mage ont i mage ont i mage ont i mage ont i mage?

Kärleken går inte att tygla...

inte ens om man vekrligen vill. omfamna den och låt den uppfylla dig.

Never never...

kommer jag att förstå HUUUR du eller ni fungerar... för ofattbart. skit.

<3

min favorit plats, är hos dig ingen annan plats kommer i närheten, än att vara nära dig. oavsett vilken plats.

Tumblr.se


Hon svarade

på mitt mail. helt... ofattbart alltså hur det hon skrev. det känns i hjärtat ja men tror att en tusen kilo stenen har fallit ur axeln eller hela mig. pltösligt ser jag ljuset i livet...?

Vi ses bara när

vi svettas. mycket äckligt.

Harder than u know.

 

Anna Ward <3



If u never do anything,

u never become anyone.

Live your life


Så nu var det skickat till henne.

har tvekat fram och tillbaka om skulle klicka "skicka" eller att sudda bort det allt jag skrev. men samlade mig till sist och vet att jag har mina sköna vänner som står bakom mig och stötta oavsett vad? eller...! och nu kommer jag få en värsta nattsömn skulle jag tro... jag darrade till och med fan när jag skulle trycka på att skicka det. hur sjukt kan de få bli? jag har inegnting någon aning hur det de dagarna som kommer kan bli. jag ogillar det här. det kanske blir bäst så i längden iallafall? de dagarna blir nog de värsta väntakänslan.

Det går verkligen inte med henne

så fort jag försöker och skriva något, växer ångesten som störst. på en gång. det fräter sönder mitt hjärta. hur än jag kämpar. hur än jag försöker. hur än jag vill. helt svårt och nästan omöjligt. undrar när dagen kommer. så rädd det närmare sej bara mer och mer.

Hon...

jag som kom alltid till dina träningar på fredagar. jag som skickat brev t dig. jag som skrev om dig i min dagbok varje dag. jag som skicket ett kort till dig på alla hjärtans dag. jag som dyrkade dig. hade bilder överallt på dig i mitt rum. jag som kom på dina matcher... så att ditt lag trodde du och jag var syster. men vad fick jag av dig?

There are only two times I feel stress:

day and night.

People do not change...

... u just learn to know them better.

Be careful not to become so heavenly that you are useless on Earth

 

Dream as if you have forever, live as if you only have today!

 

Its the way you dont care.


Its wierd how some people can control The world, but no one can control their feelings...

 

Att äta din mat

är som att lyssna på musik. sa han t mig... ska jag le eller? hur ska det uppfattas som.. alltså... ehum. ja låt stå, å förresten ja jag väljer att uppfatta det som att min mat = awesome ;)

Lovely friends

ÄR DU FÖR FYFAN SOM VET PRECIS HUR FÅR MIG ATT KÄNNER MIG SÅ JÄVLA TRÄFFAD OCH SKÄMS ÄNDÅ ATT JAG VERKLIGEN ÄLSKAR MIG SJÄLV. DET ÄR DU SOM FÅR MIG ATT KÄNNA JAG ÄLSKAR MIG MEST ;)

Hon.

herregud hur mår jag. hur skit som helst. känns som att jag bara kan gråta när som helst. ett sms jag borde smsa till dig: du är den värsta som finns ändå älskar jag dig som om jag är besatt av dig. du är mitt allt. snälla vara den som du var...!


Pinsamt

förlåt men det är ju hur sjukt som helst jag lever i. vilken värld? eller bubbla tro? helt ofattbart men så är det. bara om jag kunde välja någon värld? eller... snartsnart. ser hur mycket fram emot som helst. bara att vara borta så där. längtalängta.

Mina änglar...

jag är bara så nyfiken vilka är ni som kommer in och läsa mina skitiga inlägg? men det är mysigt att ni delar er med mig ibland. vem är du?

... beach 2011.


Dags och kasta sönder min egen bubbla?

jag har glömt att de existerar, jag har alltid trott att de inte påverkat i mitt liv. att leva i ett ägg vet man inte att andra utanför finns, det man inte vet mår man inte dåligt av så har jag levt. jag har varit så jävligt bra på att låtats dem inet har funnits. men de finns, de påminner mig överallt trots det. de förföljer mig var än jag går eller ta mig till. jag ska sätta stopp på det här någon dag men frågan är när? att slå sönder min egen bubbla som jag lever i nu även om jag känner att jag trivs med det här men det fungerar inte i längden.


RSS 2.0