?

men hallå lägg av med att säga att ni ångrat er, eller att ni... jag förstår att när man är inne i det så ser man inget, känner inget, man tänker ingentning. det är så för alla nästan. men det värsta är att ni säger att ni ångrar er, att ni aldrig har älskat nån... SNÄLLA ni? man ska för fan inte riktigt ångra det för att jag kan nästan lova att ni var lycklig DÅ den tiden. DÅ den tiden! man kan istället gå vidare och ta med erfarenhet?? du var lycklig det vet jag.

Kommentarer
Postat av: sofie

ja för fan!!!

2011-02-16 @ 15:02:30
URL: http://konstgjord.devote.se
Postat av: linda & azi

OM man ska ångra allt, så ångrar man allt i livet. om man ska ångra allt man känner annorlunda senare, så ångrar man ju allt liksom.

2011-02-16 @ 15:18:22
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Anonym

så fan rätt i de du säger, jag tänkte precis samma sak idag när jag såg...

2011-02-16 @ 23:32:53
Postat av: Bella

Hmm. Jag kan faktiskt inte hålla med dig om det. Jag som har avrit tillsammans en del och nästan alla förhållande pågått högst tre månader. JAG KAN SÄGA ATT JAG FAKTISKT ÅNGRAR att jag ENS blev tillsammans med såna killar. MEN jag kan säga att jag är tacksam över de erfarenheter jag fått via dem. Man kan faktiskt ångra sin kärlek. Man kan ångra sitt val, jag valde att vara tillsammans med vissa -det valet ångrar jag.



Men jag var faktiskt lycklig någon stund under förhållanden, det kan man kalla för kärleken.



Man kan ångra sig. :)

2011-02-17 @ 16:18:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0