Ibland

undrar jag vem är pålitlig? vem är mytoman... undrar om någon ljög med flit eller ljög utan medveten om de? en som säger att man är bästis med en, ändå har ljugit för denna... lite intressant. och det är mcyket skraj. så det säger allt. hur kan JAG lita på denna när jag vet att denna har ljugit för sin bästis. helt sönder. men ändå om jag tycker att en annan är mytoman så tycker jag det är mer ok att denna ska få ljuga... varför? för det är en sjukdom tro?

Kommentarer
Postat av: Bella

Haha.. därför är jag folkstygg. Jag har svårt för att vara kompis med många -med de nya.



Jag har även svårt för att vara avslappnad och vara mig själv med min kompis kompisar, för jag litar inte på dem, är de ärliga? pålitliga? Även om min kompis säger att de är det, kan jag inte lita på dem. Asså det finns folk som är ärliga,pålitliga mot sina närmaste och inte är det mot bekanta,främlingar. Därför tycker jag att man ALDRIG ska våga lita på sin kompis kompisar. ALDRIG NÅGONSIN.



Jag förstår mig inte på dem som säger vara en bästis till denne person och ändå talar bakom henne/honom.



Världen är.. bara så konstig. Jag lever med konstiga folk. Bara att acceptera.



Sjukt att alla inte är lika mogna, inte lika smart, tänker inte samma sak. Att det finns folk som tänker HELT annat -som är så så fel ändå tror de att det är så så rätt?



Du och jag kanske ibland inte tänker samma sak?

Inte ens på samma nivå?

2011-01-21 @ 00:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0